Kurdiske Dashni Morad sender danske Li Dinê i top

Dashni Morad er en berømt kurdisk skuespillerinde og sangerinde. I 2013 sagde hun ja til den aarhusianske trio, Li Dinê, og gav dermed bandet et skub fremad i deres allerede lovende karriere. De er på vej frem i den nordlige del af Europa efter at have været stjerner i Mellemøsten i nogle år. Li Dinê består af faren Gare Sazkar, sønnen Rewan Riko og vennen Samuel Bewar Sindi, som rapper. Gruppen er på vej frem i såvel Mellemøsten som Danmark og for den sags skyld også blogosfæren.

Du kan læse meget mere om dem her:

Li Dinê på Oplevdet – om kultur. Li Dinê på kulturkulturkultur – en anden blog om kultur. Li Dinê på ElskerDans – om kurdisk dance og R’n’B. Her er noget fra bloggen Fedkunst, to indslag fra Melting Mejlgade: et fra TV2 Østjylland her og et med klip fra TVAvisen her, et enkelt på chrestenibsen.dk samt en opsamling af links her.

Hør dem – de er fede!

Om chib kultur

Kære læser af Kulturverden! Vi er en broget eller måske spraglet flok af kultur-elskere, som hele tiden søger nyt om kunst og kultur i alle afskygninger for at fortælle om det her og allevegne på nettet. Vi er alle på en eller anden tilknyttet chib pressebureau i Aarhus, og du må altid gerne sende dit kulturshit til os på kultur@chib.dk. Eller læs mere kultur på Kulturverdens side på Facebook.
Dette indlæg blev udgivet i folkelig, kultur, Musik, video og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Kurdiske Dashni Morad sender danske Li Dinê i top

  1. Pingback: Li Dinê laver også smykker | Indtryk

  2. Pingback: 305.000 har set den nye aarhusianske musikvideo | Kulturelt

  3. Pingback: Kurdisk dance | Alt om udtryk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s