Dronning Margrethe skal fejres i Aarhus

Regentparret på vej gennem Aarhus i åben karet d. 5. juni 2010, hvor byen med nogen forsinkelse fejrede Dronning Margrethes 70 års fødselsdag.

Dronning Margrethe tager for første gang i fem år en karettur gennem Aarhus by onsdag den 8. april. Hele kongefamilien tager til Aarhus i forbindelse med at Dronningen fylder 75 år den 16. april. Der er mulighed for at fejre og lykønske Dronningen under karetturen rundt i Aarhus eller foran Aarhus Rådhus, hvor Regentparret vil vise sig på balkonen klokken 12.
Om aftenen sender TV 2 et stort tv-show direkte fra Musikhuset Aarhus, så hele Danmark kan fejre Hendes Majestæt Dronningen. Det vil være muligt at se den kongelige familie ankomme fra Musikhushaven.

Regentparret, Kronprinsparret samt Prins Joachim og Prinsesse Marie besøger Aarhus onsdag den 8. april. Ruten for karetturen og nærmere program for dagen kan snart findes på hjemmesiden tillykkedanmarksrdronning.dk 

Om chib kultur

Kære læser af Kulturverden! Vi er en broget eller måske spraglet flok af kultur-elskere, som hele tiden søger nyt om kunst og kultur i alle afskygninger for at fortælle om det her og allevegne på nettet. Vi er alle på en eller anden tilknyttet chib pressebureau i Aarhus, og du må altid gerne sende dit kulturshit til os på kultur@chib.dk. Eller læs mere kultur på Kulturverdens side på Facebook.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s